ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ
Rock , ΑΘΗΝΑ
537 reads

2858 επισκέψεις


Μέλος από : 9/10/2004
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


Δεν βρέθηκαν καταχωρημένες φωτογραφίες


CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός MusicwaverΓράφω ελληνικούς στίχους επάνω σε μουσική ή όχι, main stream, έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα. Διαθέτω ήδη πλούσιο αρχείο για όλα τα είδη, αλλά δέχομαι και παραγγελίες για συγκεκριμένα θέματα, καλιτέχνες ή είδος τραγουδιού (ακόμη και με την χρήση συγκεκριμένης λέξης ή λέξεων). Υπάρχει πολύ μεγάλη ευχέρεια στο γράψιμο, άμεση ανταπόκριση και μεγάλη παραγωγικότητα σε ιδέες και εναλλακτικές λύσεις (εκφράσεων, λέξεων, ιδεών κλπ.).

Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
KARELAS DIMMIS

KARELAS DIMMIS
MUSICWAVE FESTIVAL 2
MUSICWAVE FESTIVAL 2
Σχόλια

KARELAS DIMMIS
2009 ΕΥΧΕΣ
ΥΓΕΙΑ - ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ


Argiris Nakos
Bravo re file!poly kalos erwtikos stoixos!!! exeis romantismo!

αυγουστης
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣΣυγχαρητήρια φίλε, έτοιμα τραγούδια για μελοποίηση, ευχέρεια έκφρασης, ποικιλία λέξεων και πάνω απ΄όλα: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. Μπράβο!!!

KARELAS DIMMIS
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟΣΜου επιτρέπεις να κάνω μια δοκιμή με κάποιο στίχο σου ? Και πώς θα μπορούσαμε να έλθουμε σε κάποια επαφή? τηλ. e mail κ.λ.π. Πάντα ερασιτεχνικά για πάρτη μας. Είσαι μέσα ???

JoTs
Καλός...συνέχισε !Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις...και νομίζω ότι έχεις τις δυνατότητες να ακούσεις στίχο σου στη δισκογραφία. Οπότε,συνέχισε !!!

n
ΚΑΛΟΣ!Φίλε, εμένα μου άρεσαν οι στίχοι σου, αλλά θα συμφωνήσω με τον πρώτο προλαλήσαντα... καθ' ότι περίεργες λέξεις είναι ωραίο να υπάρχουν για να ξεφεύγουμε από την συνηθισμένη γραφή... αλλά χωρίς να το παρακάνουμε! Θα διαφωνήσω όμως με τον "ΣΥΝΘΕΤΗ" (τον οποίο τον είδα να κρίνει με παρόμοιο αποθαρρυντικό τρόπο και άλλους καλλιτέχνες...) που σε προτρέπει να γράψεις όπως οι άλλοι "γνωστοί" στιχουργοί! Γιατί πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκφράζει τη μοναδικότητά του μέσα από τον προσωπικό του τρόπο γραφής και να μην υιοθετεί καλούπια κάποιων άσχετων που θέλουν να υποστηρίζουν ότι καταθέτουν ψυχή σε αυτό που κάνουν! (και στην τελική... θα ήμουν -το λιγότερο- περίεργος να δω τις μουσικές προτιμήσεις του φίλου ΣΥΝΘΕΤΗ...) Συγνώμη Πάνο που αναφέρομαι και σε αυτά τα σχόλια, αλλά διαβάζοντας τους στίχους σου και -για δεύτερη φορά- σχόλια που δεν αρμόζουν σε καμία περίπτωση με αυτό πυ κάνεις... δεν μπορούσα να το περάσω έτσι! Οι στίχοι του "πέρασαν τόσες εποχές" μου άρεσαν υπερβολικά! Έχει καταπληκτικό ρεφραίν και ιδιαίτερο νόημα! Αυτά κι από μένα... Keep writing with ur soul!

ΣΥΝΘΕΤΗΣ
ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΣΤΙΧΟ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ...ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΓΙΑ ΜΕ'ΕΝΑ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

alla
καλόςμ'άρεσε ο στίχος,αλλά χρειάζεται λίγη ποικιλία στα ρεφρέν.συμφωνώ με τον προηγούμενο.