Week Lake festival
Alternative Rock / Dance , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

WWW.MUSICWAVE.GR/WLF


0 plays

3911 επισκέψεις


Μέλος από : 26/4/2011
Websites :
Official website Facebook YouTube Twitter 
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


χάρτης
χάρτης
Week Lake festival 2011
Week Lake festival 2011
WLf
WLfΕκδηλώσεις


.::. 31/8/2011-Week Lake festival 31/8, 1, 2, 3 & 4/09 2011


CopyrightsWorld.com

Status: είναι: 31/08, 1, 2, 3, 4/09/2011http://www.facebook.com/event.php?eid=196154510420554
http://www.facebook.com/pages/Week-Lake-festival/202054059818486?sk=wall

Week Lake festival 31/8, 1, 2, 3 & 4/09 2011

Λουτρά Πικρολίμνης (23km από τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

WL"festival of the public"
...επειδή το κοινό επιλέγει τους συμμετέχοντες!

Week Lake festival

...παρέα με το αντίσκηνό μου!

Το "WLf" διεξάγεται από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χώρο των Λουτρών της Πικρολίμνης (23 km από τη Θεσσαλονίκη, 2 km από τη Ν. Φιλαδέλφεια) από τις 10:00 έως τις 04:00 καθημερινά (18 ώρες + 6 ώρες κοινής ησυχίας). 
Ο χώρος ήδη έχει διαμορφωθεί έτσι ούτως ώστε να παρέχει άνετη κι ευχάριστη διαμονή για τους κατασκηνωτές με πλήρη εξοπλισμό αλλά επίσης να διευκολύνει και την προσέλευση του κοινού που θ’ αποφασίσει να παρακολουθήσει ένα event αυθημερόν χωρίς να διανυκτερεύσει στο χώρο. 
Θα είναι ένα πρωτοποριακό γεγονός για τη Βόρειο Ελλάδα αλλά και για όλη τη χώρα ως προς τον τρόπο διεξαγωγής διότι θα έχει πληθώρα αλλά και ποικιλία θεμάτων για όλες τις ηλικίες. 
Το μενού θα περιλαμβάνει γνωστά και δημοφιλή μουσικά σχήματα, διάσημους καλλιτέχνες, μεγάλους και ιστορικούς χορευτικούς συλλόγους, διάφορα και ποικίλα σόου για όλες τις ηλικίες, θεατρικά σκετς, κουκλοθέατρο για τους μικρούς μας φίλους, καραγκιόζης για μεγάλα και μικρά παιδιά, γνωστούς κλόουν, ξυλοπόδαρους, μάγους, λασπομαχίες από αιθέριες καλλίγραμμες κοπέλες (κατάλληλο θέαμα και για ανηλίκους) κι από αθλητές πολεμικών τεχνών, επώνυμους dj set, party έως τελικής πτώσεως, stand up comedy (γιατί το γέλιο είναι ζωή), μοντέλα και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα αφήσουν το κοινό άφωνο!
Όλα αυτά σε μια τεράστια πολύ καλά διαμορφωμένη κι οργανωμένη έκταση φυλασσόμενη από ιδιωτική αστυνομία (security) ούτως ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει με ασφάλεια τους επισκέπτες αλλά και τις οικογένειές τους με παιδιά τους. 
Άνετος χώρος στάθμευσης εκατοντάδων αυτοκινήτων, μεγάλη επίπεδη έκταση κατασκήνωσης χωρητικότητας περίπου εννιακοσίων αντίσκηνων, ξενοδοχείο 92 κλινών, εστιατόριο χωρητικότητας 400 ατόμων και πολλά food-stand σε πάνω από δέκα διαφορετικά σημεία για φαγητό και ποτό! Επίσης χωράνε άνετα πενήντα και παραπάνω stand τα οποία θα φιλοξενήσουν χορηγούς και συλλόγους. 
Οι εκδηλώσεις θα διαρκούν καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ακατάπαυστα μ' ένα μικρό διάλειμμα κατά τις πρωινές ώρες 04:00-10:00. 
Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις εισιτηρίων: πενθήμερου, τριήμερου και ημέρας και οι τιμές αυτών θα είναι 60, 40 και 20 ευρώ αντίστοιχα. Για το κοινό που θα προμηθεύεται τα εισιτήρια από τα επίσημα σημεία προπώλησης (θα ανακοινωθούν εντός των ημερών) θα έχει έκπτωση και η τιμές των εισιτηρίων θα είναι: για όλο το φεστιβάλ 50 ευρώ, για το τριήμερο 35 ευρώ και για την ημέρα 15 ευρώ. 
To “WLf” θα διαφημιστεί από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε. της χώρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως και σε διάφορες μεγάλες επαρχιακές πόλεις επίσης από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. αλλά και με την προσθήκη διαφημιστικών λαβάρων (banners) σε καίρια πολυσύχναστα σημεία. 

Ένα σημαντικό μέρος από τα έσοδα του φεστιβάλ θα δοθεί στο Σύλλογο Τυφλών και Πολυαναπήρων παιδιών "ΑΜΥΜΩΝΗ" της Θεσσαλονίκης που συμμετέχει ενεργά στο γεγονός. 

Εκτιμάται από τους διοργανωτές πως η προσέλευση των επισκεπτών και των κατασκηνωτών θα ξεπεράσει τις τριανταπέντε χιλιάδες (35.000) στο σύνολο της εβδομάδας.

Θα ενημερώνεστε κι από εδώ για το πρόγραμμα που θα ανανεώνεται συνεχώς ως την ημέρα έναρξης του WLf.

Week Lake festival 2011


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Ο Ακάλεστος
Ο Ακάλεστος
Skary Face
Skary Face
Νατάσα Κουμπούνη
Νατάσα Κουμπούνη
ALSAK
ALSAK
Μάρκος Χάλαρης
Μάρκος Χάλαρης
diamatalaraha
diamatalaraha
Jame Louis
Jame Louis
Enzo
Enzo
Χριστίνα Βρανά
Χριστίνα Βρανά
θανασης
θανασης
ΑΛΚΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ
ΑΛΚΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ
Ευστρατιάδης Γιώργος
Ευστρατιάδης Γιώργος
afy
afy
red banana
red banana
Κοντίτσης Βασίλης
Κοντίτσης Βασίλης
ΤΕΛΛΟΣ
ΤΕΛΛΟΣ
Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΣΤΩΝ

Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΣΤΩΝ
Βασίλης
Βασίλης
Λεούσης Γιώργος

Λεούσης Γιώργος
Margokap - Mary kapiri
Margokap - Mary kapiri
b.o.b.
b.o.b.
Sarah!
Sarah!
Annette

Annette
Σχόλια

Ο Ακάλεστος
Γεια σας! Χρόνια πολλά, ευχαριστώ για τη φιλία!