GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
Dance , ΑΘΗΝΑ

WWW.MUSICWAVE.GR/LISTENER/ORIENTAL


6969 επισκέψεις


Μέλος από : 5/3/2008
Websites :
Official website Facebook YouTube Twitter 
Τώρα :

Blog


.::.  ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ
.::.  Χορεύτριες Οριεντάλ στην Επαγγελματική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών της Ανατολής της Σχολής Χορού GADALA
.::.  Neo Seminario Anatolitikou Xorou - Tsiftetelia tis Anatolis apo tis Sxoles Gadala!!!Photos


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΣΧΟΛΕΣ BELLY DANCING GADALA ΣΧΟΛΗ ORIENTAL ΑΘΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑ BELLY DANCE ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΣΧΟΛΕΣ BELLY DANCING GADALA ΣΧΟΛΗ ORIENTAL ΑΘΗΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑ BELLY DANCE ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ GADALA
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ GADALA
MATHIMATA BELLY DANCE SXOLES ORIENTAL XOROY ATHINA SXOLI ANATOLITIKOU XOROU GADALA DASKALA XOROY THS KOILIAS ANATOLITIKOS XOROS TSIFTETELI
MATHIMATA BELLY DANCE SXOLES ORIENTAL XOROY ATHINA SXOLI ANATOLITIKOU XOROU GADALA DASKALA XOROY THS KOILIAS ANATOLITIKOS XOROS TSIFTETELI
ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ !!! ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!!!
ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΟΡΙΕΝΤΑΛ !!! ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ GADALA!!!
Προσφορά σε μαθήματα χορού οριεντάλ για το καλοκαίρι!
Προσφορά σε μαθήματα χορού οριεντάλ για το καλοκαίρι!
24/5/2014 Νέο Σεμινάριο Oriental Με Τη Μέθοδο Gadala – 4 ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
24/5/2014 Νέο Σεμινάριο Oriental Με Τη Μέθοδο Gadala – 4 ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
σχολεσ χορου gadala σχολη χορου oriental
σχολεσ χορου gadala σχολη χορου oriental
μαθηματα οριενταλ gadala
μαθηματα οριενταλ gadala
σχολεσ χορου gadala σχολη χορου oriental
σχολεσ χορου gadala σχολη χορου oriental
gadala belly dance belly dancing in athens greece
gadala belly dance belly dancing in athens greece
oriental χοροσ τησ κοιλιασ gadala
oriental χοροσ τησ κοιλιασ gadala
GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ
GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ
oriental dance studio in athens greece gadala belly dance lessons
oriental dance studio in athens greece gadala belly dance lessons

CopyrightsWorld.com

Status: www.gadala.grGadala oriental belly dancing studio 
www.gadala.gr

Εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού Εξειδικευμένη σχολή χορού οριεντάλ

Ο ποιοτικός ανατολίτικος χορός ή χορός της κοιλιάς ή oriental ή belly dance όπως έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό έχει όνομα: gadala. Η μοναδική εξειδικευμένη σχολή ανατολίτικου χορού οριεντάλ που για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας δίνει την δυνατότητα απόκτησης διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών στον αυθεντικό ανατολίτικο χορό κατόπιν εξετάσεων με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του παγκόσμιου οργανισμού ανατολίτικου χορού M.E.D.W.OR. /Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East.
Σκέφτομαι ανατολίτικο χορό...
Σκέφτομαι εξειδικευμένο κέντρο gadala…
GADALA SPECIALIZED CENTER OF TEACHING ORIENTAL BELLY DANCE IN ATHENS (MEMBER OF MEDWOR)
Agias Eleousis 5, Monastiraki- Athens, GREECE 
P.C.. 10554
Tel.: +30 210 3211008
Email: info@gadala.gr

www.gadala.gr

www.bellydance.edu.gr

www.oriental.edu.gr

Στο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA διδάσκουμε αποκλειστικά τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό, με σκοπό την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.
 
Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη από τον M.e.d.w.or. μέθοδο gadala, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Φωτεινή Gadala. 
 
Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη. 
 
Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. 
 
Επομένως οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
 
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα σπουδών σε ομαδικά τμήματα όπου το αρχάριο τμήμα αναφέρεται ως basic issue.
 
BASIC ISSUE 
 
Δευτέρα  20:00 - 21:00
Τρίτη    21:00 - 22:00 & πρωί 10:00 -11:00
Τετάρτη  17:00 - 18:00
Πέμπτη  18:00 - 19:00 & πρωί 10:00 -11:00
Παρασκευή 19:00 - 20:00
 
 
BASIC I 
 
Δευτέρα 21:00 - 22:00
Τρίτη    19:00 - 20:00 & πρωί 11:00 - 12:00
Τετάρτη 18:00 - 17:00
Πέμπτη  17:00 - 18:00 & πρωί 11:00 - 12:00
Παρασκευή 20:00 - 21:00
 
BASIC II 
 
Δευτέρα 17:00 - 18:00
Τρίτη   18:00 - 19:00
Τετάρτη 19:00 - 20:00
Πέμπτη  20:00 - 21:00
Παρασκευή 21:00 - 22:00
 
 
BASIC III 
 
Δευτέρα 19:00 - 20:00
Τρίτη   17:00 - 18:00
Τετάρτη 20:00 - 21:00
Πέμπτη  21:00 - 22:00
Παρασκευή 18:00 - 19:00
 
BASIC JUNIOR - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ηλικίας 4 έως 12 ετών) 
 
Παρασκευή 17:00 - 18:00
 
 
Σας πληροφορούμε πως υπάρχουν 4 μηνιαία πακέτα ομαδικών μαθημάτων, ώστε να επιλέγετε ανάλογα με το πόσες φορές επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα του τμήματος σας κατά την διάρκεια ενός μήνα και είναι τα ακόλουθα:
 
● Το πακέτο των 4 μαθημάτων τον μήνα, δηλαδή μια φορά την εβδομάδα, κοστίζει 40 € ,
 
● Το πακέτο των 8 μαθημάτων τον μήνα , δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα, κοστίζει 70 €
 
● Το πακέτο των 12 μαθημάτων τον μήνα, δηλαδή τρείς φορές την εβδομάδα κοστίζει 90 €,
 
● Το πακέτο των απεριόριστων μαθημάτων τον μήνα, που κοστίζει 120 € και λέγοντας απεριόριστα μαθήματα εννοούμε ότι μπορείτε να έρχεστε καθημερινά στο τμήμα που έχετε ενταχθεί, για ένα μήνα.
 
Tο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA δίνει την δυνατότητα στον σπουδαστή να επιλέξει μέσα από διαφορετικές ώρες πρωινές ή απογευματινές αυτές που τον εξυπηρετούν και να καθορίσει ο ίδιος το χρόνο μετάβασης του σε επαγγελματικό επίπεδο ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικά αλλά και πρακτικά.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνετε το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα ή το ιδιαίτερο σας και στη συνέχεια πραγματοποιείτε κανονικά τα μαθήματα σας.
 
Οι τιμές είναι οι ίδιες για όλους τους σπουδαστές και για όλα τα επίπεδα.
 
Παρέχεται δυνατότητα επιλογής διαφορετικού πακέτου ομαδικών μαθημάτων ανά μήνα προς διευκόλυνση των σπουδαστώνΌλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία και το καθένα πακέτο αφορά την παρακολούθηση μόνο σε ένα τμήμα – επίπεδο σπουδών. Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να έρχεται μέχρι και 5 ώρες μέσα στην εβδομάδα (1 ώρα κάθε ημέρα) στο τμήμα του ανάλογα το πακέτο του. 
 
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και τριών τμημάτων-επιπέδων την ημέρα δηλαδή 3 ώρες σε διαφορετικά τμήματα.Αυτό το προτείνουμε συνήθως σε άτομα που θέλουν σύντομα να ετοιμαστούν επαγγελματικά.
 
Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία.
 
Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης. Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας.
 
Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 55 λεπτά.
 
Τα ιδιαίτερα μαθήματα πραγματοποιούνται : 
 
● καθημερινά από το πρωί έως τις 17:00,
 
● απόγευμα τις παρακάτω ημέρες και ώρες : 
 
Τρίτη 20:00 - 21:00
Πέμπτη 19:00 - 20:00
 
● καθώς και τα Σαββατοκύριακα, Το κόστος κάθε ώρας ανέρχεται στα 35 €.
 
Τα ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της διεύθυνσης σπουδών τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. 
 
Σε περίπτωση ακύρωσηs ή αλλαγή ώρας σε προγραμματισμένο ιδιαίτερο μάθημα από σπουδαστή θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GADALA:
 
Η χορευτική ομάδα Gadala αποτελείτε από έλληνες και αιγύπτιους επαγγελματίες χορευτές και προχωρημένους μαθητές του Εξειδικευμένου Κέντρου GADALA. 
 
Οι καλύτεροι μαθητές μας από το επίπεδο του BASIC 1 και πάνω μπορούν να συμμετέχουν στην χορευτική μας ομάδα μετά από οντισιόν.
 
Εξετάζονται πάνω στην άρτια εκτέλεση των χορογραφιών που διδάσκονται στα σεμινάρια που διοργανώνει συχνά το Εξειδικευμένο Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala. Οι καλύτεροι στην εκτέλεση της χορογραφίας -με υποτροφία - εκπαιδεύονται δωρεάν 8 ώρες τον μήνα για την συμμετοχή τους στην χορευτική ομάδα μας. 
 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες ανατολίτικου χορού να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό.
 
Η κ. Φωτεινή Γκανταλλά , ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.Συμμετέχει με την παραδοσιακή χορευτική ομάδα GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του MEDWOR, υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ ΟΡΙΕΝΤΑΛ:
 
Ανταποκρινόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και με στόχο την πλήρη και ουσιαστική εφαρμογή των τεχνικών Gadala σε αυτοτελείς χορογραφίες πραγματοποιούνται μονοήμερα ή διήμερα εξειδικευμένα σεμινάρια κατά την διάρκεια της διδακτικής χρονιάs.
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με την γραμματεία του κέντρου μας καθημερινά το απόγευμα από τις 17:00 εως 21:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 έως 14:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008 και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.gadala.gr.
 
Με εκτίμηση,Τμήμα διεύθυνσης σπουδώνΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA
 
www.oriental.edu.gr 
 
www.gadala.gr 
 
www.bellydance.edu.gr
 
****************************(ENGLISH)
 
In the specialized center of teaching Middle Eastern dance GADALA we exclusively teach the traditional authentic Egyptian dance, in order to promote the rich Arabian tradition, folk art and culture.
 
The teaching is based on the internationally recognized, by the M.E.D.W.OR., method GADALA of which the editor is the Greek – Egyptian choreographer – dance teacher Fotini Gadala.
 
The concept of the specialized center includes the essential and thorough teaching of the structure of Middle Eastern dance separated into levels and is achieved by the daily and continuous flow of courses, effectively covering the individual needs of each student and maintaining his personal progress undisturbed.
 
Our aim is the rapidest progress of our students from beginners’ to advanced levels, enabling them to determine the transition time depending on the effort and the time they devote to assimilate the techniques of gadala method theoretically as well as practically.
 
Thus the registrations are made throughout the year.
 
We acquaint you with the schedule of studies in groups where the beginners' class is referred to as basic issue.
 
 
BASIC ISSUE
 
Monday    20:00 - 21:00 
Tuesday    10:00 - 11:00 & 21:00 - 22:00 
Wednesday 17:00 - 18:00 
Thursday   10:00 - 11:00 & 18:00 - 19:00 
Friday      19:00 - 20:00 
 
BASIC I
 
Monday    21:00 - 22:00 
Tuesday    11:00 - 12:00 & 19:00 - 20:00 
Wednesday 18:00 - 17:00 
Thursday   11:00 - 12:00 & 17:00 - 18:00 
Friday      20:00	- 21:00 
 
BASIC II 
 
Monday   17:00 - 18:00
Tuesday    18:00-19:00 
Wednesday 19:00 - 20:00
Thursday   20:00 - 21:00
Friday     21:00 - 22:00
 
BASIC III 
 
Monday    19:00-20:00
Tuesday   17:00 - 18:00
Wednesday 20:00 - 21:00
Thursday   21:00 - 22:00
Friday     18:00 - 19:00
 
BASIC JUNIOR (4 - 12 years old )
 
Friday 17:00 - 18:00
 
We inform you that there are 4 monthly packages of group lessons available for you to choose, depending on how many times during one month you wish to attend the course of your section, which are the following:
 
●The package of 4 lessons per month, i.e. once a week, costs 40€,
 
●The package of 8 lessons per month, i.e. twice a week, costs 70€,
 
●The package of 12 lessons per month, i.e. three times a week, costs 90€,
 
●The package of unlimited lessons per month which costs 120 €and by saying unlimited we mean that you can come everyday to the section you have joined for a month.
 
It is worth mentioning that there is no registration fee nor a contract that binds you and that is why you prepay the package of the group class you will choose the current month or your private course and then you attend your classes regularly.
 
Fees are the same for all students and all levels.
 
The possibility to choose a different package of group classes per month is provided in order to aid the students.All the selected packages of courses are monthly.
 
The starting date of the selected package is the date the first lesson occurs, not the date of payment – disbursement.The expiration date of each package is 30 calendar days exactly from the starting date and the completion of all courses should occur within the specified time period.The duration of the training course is 55 minutes.
 
The private courses occur:
 
● daily from the morning to 17:00,
 
● in the evening the following days and hours:
 
 
Tuesday 20:00 - 21:00
Thursday 19:00 - 20:00
 
 
● and also on weekends,
 
The cost is 35 €per hour.
 
Private courses are planned in consultation with the secretariat of administration of studies at least a week ago, for your best possible service.
 
In case of cancellation or any time change in a scheduled private lesson by a student there should be updating at least 48 hours before the beginning of the course.
 
Seminars of self – contained choreographies:Corresponding to the continuously increasing public demand for the acquisition of the authentic Middle Eastern dance and aiming at the complete and substantial application of the techniques Gadala into self – contained choreographies, there are conducted one - day or two - day specialized seminars during the teaching year in our facilities or in various cities of Greece and Europe.For any additional information you can contact us daily via the secretariat of our center from 17:00 to 21:00 and every Tuesday and Thursday from 10:00 until 14:00 on the phone number +30 210 32 11 008 and stay informed through our website www.gadala.gr.
 
Yours faithfully,Administrative Department of Studies GADALA SPECIALIZED CENTER
 
www.oriental.edu.gr 
 
www.gadala.gr 
 
www.bellydance.edu.gr

tags: μαθηματα, χορού, χορού, οριεντάλ, οριενταλ, oriental, μαθήματα, μάθημα, οικονομικά, προσφορά, μαθημάτων, καλοκαίρι, τιμές, τιμή, φθηνά, γυμναστική, γυμνάζομαι, χάνω κιλά, αθήνα, μοναστηράκι, χορός, χορος, ανατολίτικος, απεριόριστα, μήνα, δασκάλα, σχολή, belly dance, dancing, lessons, χορός της κοιλιάς, ανατολίτικου χορού, belly dancing, δασκάλα οριεντάλ, καθηγήτρια, πιστοποιήση, παραδοσιακός χορός, αυθεντικός, αιγυπτιακός, χορός μέσης ανατολής, πτυχία, πτυχίο, every day, προσφορα, τιμεσ χαμηλές, ομαδικά, αραβικός χορός, arabic dance, χωρις συμβολαιο, χωρις εγγραφη, αθηνα, σεμιναριο, σεμιναρια, ενταντικα, seminario, dwrean, seminaria, σεμιναριο, σεμιναρια, αυτοτελης, χορογραφια, χορογραφιες, οριενταλ, oriental, bellydance, χορος, κοιλια, κοιλιας, μαθημα, μαθηματα, χορογραφος, συμμετοχη, δωρεαν, gadala, fotini, σχολη , χορου, anatolitikou, ανατολίτικου, bellydancing, audition, οντισιόν, οντισιον, ondition, ontision,ORIENTAL, BELLYDANCE, ΟΡΙΕΝΤΑΛ, SXOLI, ΜΑΤΗΙΜΑΤΑ, ΣΧΟΛΗ, ΣΧΟΛΕΣ, SXOLES, ΧΟΡΟΥ, ΧΟΡΟΣ, GADALA, ΑΘΗΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΚΟΙΛΙΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, SEMINARIO, SEMINARIA, MATHIMA, DASKALA, ΔΑΣΚΑΛΑ, ΜΑΘΗΜΑ, ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, BELLY DANCE, BELLY DANCING, BELLY, DANCING, BELLYDANCER, BELLYDANCERS, XOREYTRIA, XOREYTES, XOREUTRIES, XOREUTES, ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ, ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΗΣ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΠΤΥΧΙΟ, ΑΡΑΒΙΚΟΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΑΡΑΒΙΚΟΥ, ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ, ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ, TSIFTETELI, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ, ΕΞΕΙΔΙΚΕYΜΕΝΟ, ΚΕΝΤΡΟ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ, ΠΤΥΧΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ, ΟΜΑΔΙΚΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΤΙΜΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΑΡΧΑΡΙΩΝ, ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΧΟΡΕΥΤΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΤΡΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΡΗΤΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΧΑΛΚΙΔΑ, STUDIO, CENTER, SCHOLI, SCHOOL, LESSONS, TEACHER, TEACHING, SEMINARS, SEMINAR, PROGRAMME, BIO, SHOW, DVD, VIDEO, PERFORMANCE, SCHOLES, TSIFTETELIA, XOROI, ΑΡΑΒΙΚΟΙ, ΧΟΡΟΙ, ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ, ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ, FOLKLORE, TRADIOTIONAL, EGYPT, EGYPTIAN, DANCERS, ΓΚΑΝΤΑΛΛΑ, ΓΚΑΝΤΑΛΑ, FOTINI, GKANTALLA, ΕΚΜΑΘΗΣΗ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ, ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ, ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ,ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ, ΜΕΘΟΔΟΣ, ΑΡΧΑΡΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΟ, ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΑΝΗΛΙΚΕΣ, ΑΝΗΛΙΚΑ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΙ, ΜΙΚΡΑ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΚΟΠΕΛΑ, ΚΟΠΕΛΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ, ΥΠΟΘΕΣΗ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΧΟΡΕΥΩ, ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ, ΧΑΝΩ, ΚΙΛΑ, ΜΑΘΩ, ΜΑΘΕΙ, ΧΟΡΕΥΕΙ, ΑΡΧΑΡΙΩΝ, ΑΡΧΑΡΙΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΗ, ΑΡΑΒΙΚΟΣ, ΑΡΑΒΙΚΟΙ, ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΕΞΕΤΑΣΤΡΙΑ, ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ, ΔΙΔΑΣΚΩ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΟΛΟΓΙΟ, χορός, οριεντάλ, xoros, oriental, tsifteteli, bellydance, bellydancing, mathimata, mathima, sxoli, scholi, belly dance, μάθημα, μαθήματα, μάθημα χορού, κέντρο, αθήνα, gadala, γκανταλλά, γκανταλα, φωτεινή, βιογραφικό, bio, biography, Μοναστηράκι, ανατολίτικος χορός, χορός της κοιλιάς, xoros tis koilias, σχολή,σχολη, σχολή χορού, χορού, σχολές χορού, σχολή ανατολίτικου χορού, οριεντάλ, πτυχίο, δασκάλα, χορογράφος, καθηγήτρια, χορεύτρια, χορευτές, αραβικός χορός, αιγυπτιακός χορός, τσιφτετέλι, σεμινάριο, σεμινάρια, seminario, seminaria, seminar, Athens, Greece, Arabic dance, belly, dancers, bellydancer, lessons, school, studio, εξειδικευμένη σχολή, εξειδικευμένες σχολές, σχολές, εξετάσεις, τεχνικολόγιο, χορογραφία, κοιλιάς, αιγύπτια, daskala, ανατολής, ανατολή, χορός της ανατολής, folklore, Egyptian, dance, egypt, bellydancers, seminars, certifications, diploma, δίπλωμα, διδασκαλία, χοροδιδασκαλία, μαθαίνω, χορεύω, διδάσκω, παράσταση, show, festival, audition, χορεύτριες, εκδήλωση, εκδηλώσεις, χοροί, παραδοσιακός, αυθεντικός, αυθεντικού, παραδοσιακού, χορών, ισλαμικός χορός, αραβικοί χοροί, ανατολίτικοι χοροί, εξειδικευμένα σεμινάρια, δωρεάν, συμμετοχή, υποτροφία, υποτροφίες, διαγωνισμός, διαγωνισμοί


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Γιώργος Κανλής

Γιώργος Κανλής
MUSICWAVE FESTIVAL 2
MUSICWAVE FESTIVAL 2
Edem

Edem
D-Asimos
D-Asimos
Kouropalatis Konstantinos
Kouropalatis Konstantinos
Crow
Crow
Ευστρατιάδης Γιώργος

Ευστρατιάδης Γιώργος
Νίκος Παυλίδης (CopyrightsWorld)

Νίκος Παυλίδης (CopyrightsWorld)
BigBuzz
BigBuzz
RadioPinelo.com
RadioPinelo.com
Takis Vlachospiros (www.radiopinelo.com)
Takis Vlachospiros (www.radiopinelo.com)
Rosebleed
Rosebleed
Raider
Raider
AMOKLIVE
AMOKLIVE
Remade
Remade
Social Stage
Social Stage
Nikos Siakoufis
Nikos Siakoufis
Peter Mor

Peter Mor
Κυριάκος Καζάκος

Κυριάκος Καζάκος
Stoixeiomenos
Stoixeiomenos
Alexandros Rotzikos
Alexandros Rotzikos
COMMON ROOM

COMMON ROOM
Σχόλια

D-Asimos
Το 2009...
σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σου! Με υγεία, ευτυχία κι έμπνευση!!

www.myspace.con/nostos22


bro JET & musicStage.gr
"ΝΟΣΤΟΣ"
Καλές γιορτές !!

Photobucket


D-Asimos
το μουσικο σας δειγμα...
δεν ακουγεται... τα σεβη μου!