Nataly Oryon
World / Λαϊκό , ΑΘΗΝΑ

WWW.MUSICWAVE.GR/NATALYORYON


1289 plays

9972 επισκέψεις


Μέλος από : 14/2/2008
Websites :
Official website mySpace Facebook YouTube Twitter 
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


Jerusalem post article 4.1.13
Jerusalem post article 4.1.13
Nataly Oryon on Israeli TV
Nataly Oryon on Israeli TV
Nataly Oryon
Nataly Oryon
Nataly Oryon
Nataly Oryon
Nataly Oryon
Nataly Oryon
Nataly Oryon
Nataly Oryon
"Enav" culture center, Tel Aviv 2011
Κοζανη φεστιβαλ 2010
Κοζανη φεστιβαλ 2010
interview to the Kozani TV. Greece 2010
interview to the Kozani TV. Greece 2010
ρεμπετικο κονσερτο στο Ισραηλ
ρεμπετικο κονσερτο στο Ισραηλ
στήν Ελλάδα
στήν ΕλλάδαVideosNataly Oryon - Maruzzella
(1210 προβολές)


Ναταλη Ωριον τραγουδαει στην Αθηνα - 2008
(1186 προβολές)


Lamma bada yatathana
(1355 προβολές)


Taiseer Elias, Nataly Oryon & Rola Azar - Bagalil (Alei Giva'a)
(1260 προβολές)


Nataly Oryon & Thanos Tzanis - Το μινόρε της αγάπης
(1374 προβολές)

Εκδηλώσεις


.::. 1/11/2010-Vinilion
.::. 29/10/2010-kozani festival


CopyrightsWorld.com

Status: www.natalymusic.comΗ Nataly Oryon, τραγουδίστρια και μουσικός (συνθέτρια, ενορχηστρωτής), γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ στις 29 Δεκεμβρίου του 1982. Η Nataly ειδικεύεται σε διάφορα είδη μουσικής των χωρών της Μεσογείου, με έμφαση στην λαϊκή μουσική και την κλασική Ελληνική μουσική, και την Ιταλική - Ναπολίτικη μουσική.
Η Nataly γεννήθηκε με την «έκτη αίσθηση» για τη μουσική, έχει αναπτύξει ανεξάρτητα τη δική της όλα αυτά τα χρόνια, κατά κάποιο τρόπο είναι αυτοδίδακτη - σε πραγματικό χρόνο επαγγελματικής άσκησης και ευφυΐας.

Η Nataly άρχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία της όταν ήταν μόλις 15, καθώς οι παραγωγοί τοπικής μουσικής ανακάλυψαν την μοναδική φωνή και το μουσικό της ταλέντο. Έχει εμφανιστεί ως σολίστ, καθώς και με γνωστά εθνικά φωνητικά σχήματα (όπως το συγκρότημα των Ankor, κ.λπ.).
Σε ηλικία 20 ετών, στην αναζήτησή της για διαφορετικά μουσικά είδη, τους τύπους που έχουν τις ρίζες τους σ’ ένα μουσικό ιστορικό υπόβαθρο, σ’ ένα αληθινό νόημα κάθε λέξης και νότας, και σε μια ιστορία γεμάτη από μουσικούς θησαυρούς, η Nataly ανακάλυψε τον παγκόσμιο θησαυρό της παραδοσιακής μουσικής, ως επί το πλείστον γοητεύτηκε από το Ελληνικό «Ρεμπέτικο» (ελληνικό αστικό λαϊκό τραγούδι που εμφανίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα (1880-1950).

Στη συνέχεια πέρασε δύο χρόνια μελετώντας τη γλώσσα, για ακόμα μια φορά μόνη της- επιμένοντας να το κάνει αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μαθαίνοντας τις λεπτές αποχρώσεις της προφοράς και την μεγάλη ιστορία του πόνου από τον οποίο αναπτύχθηκε αυτό το μουσικό ύφος.

Μετά από πολλά χρόνια μουσικής εκτέλεσης με διάφορες μπάντες Ελληνικής μουσικής σε εγχώριες και διεθνείς τοποθεσίες, η Nataly άρχισε να εργάζεται ως σόλο καλλιτέχνης, δημιουργώντας την παράσταση "100 χρόνια ελληνικής μουσικής», η οποία αφηγείται την ιστορία της «εξέλιξης» της ελληνικής μουσικής και πολιτισμού του περασμένου αιώνα «επισημαίνοντας» μέσα από τα σημαντικά θέματα (όπως συνθέτες, τραγουδιστές και μουσικά είδη), που συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό, καθώς και την ιστορία της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα. Η συναυλία ήταν επιτυχής από την αρχή και οδήγησε στην ανάπτυξη ενός άλλου προγράμματος-"τα Σμυρναίκα τραγούδια", που επικεντρώνεται στην Ελληνική μουσική η οποία προέρχεται από τη Σμύρνη (Μικρά Ασία , Τουρκία), και η οποία χαρακτηρίζεται από τη χρήση διαφόρων μουσικών οργάνων, όπως το Ούτι και το Κανονάκι (σαντούρι).

Αυτές οι συναυλίες ήταν και η αρχή μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ της Nataly και του Ισραηλινού δημοσιογράφου Yaron Enosh, ο οποίος ήταν σημαντικός συνεργάτης στην δομή των περιεχομένων, αλλά αφηγείται επίσης τις ιστορίες των τραγουδιών στη συναυλία – με το γνωστό μοναδικό και εξαιρετικό του τρόπο, καθώς και με την συνεργασία με τον οργανοπαίχτη (Ούτι) Amos Hoffman, μια γνωστή προσωπικότητα της τζαζ και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στο Ισραήλ, ο βιολονίστας Daniel Hoffman– ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «το βιολί σε όλο τον κόσμο», ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Διονύσης Θεοδώρου (γεννήθηκε στην Κύπρο), ο μπασίστας Eitan Hadad, ο μουσικός κρουστών Ivan Ceresnjes, καθώς επίσης συνεχίζοντας μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον κιθαρίστα και συνθέτη Yoad Shoshani.
Σε αυτές τις συναυλίες η Natalyπαρουσιάζει τις δικές της μοναδικές ερμηνείες ερμηνεύοντας παραδοσιακά Ρεμπέτικα τραγούδια, καθώς επίσης παίζοντας ανατολίτικα κρουστά (Κύμβαλο, (Κουτάλια)Kasik, (Τυμπάνιο) Ντέφι) με τις δικές της μουσικές συνθέσεις και εκτέλεση, τραγουδώντας στα Ελληνικά , Εβραϊκά και Εβραϊκο-Ισπανικά (Ladino)(Σεφαραδιτικά), κείμενα που γράφτηκαν για συνθέσεις του Ρεμπέτικου από τους Εβραίους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, στις αρχές του 20ου αιώνα.
Το 2011 , Nataly έχει αποκάλυψε ένα νέο θησαυρό - αυτή τη φορά στα Ιταλικά - Ναπολίτικα τραγούδια
 (Ναπολίτικα Τραγούδια), μια ανακάλυψη που ακολουθείται από μια διαδικασία αυτό-εκπαίδευσης για την Ιταλική γλώσσα και τη διάλεκτο της Νάπολης, την τέλεια προφορά, καθώς επίσης η εξερεύνησ Η Nataly ίδρυσε, μαζί με τον κιθαρίστα και μουσικό ενορχηστρωτή Ezeqiuel Jait, την παράσταση ‘Omaggio’ (Αφιέρωμα στα Ιταλικά). Η Nataly και ο Ezequiel είχαν μια επιτυχημένη κοινή διαδρομή που διήρκεσε δύο χρόνια (2011-2013). Φιλοξενήθηκαν σ’ εθνικά ραδιοφωνικά προγράμματα, εκτελώντας πολλές επιτυχημένες συναυλίες σ’ εθνικούς χώρους, καθώς και σε μια συναυλία στο Sorrento, της Ιταλίας τον Αύγουστο του 2012, προσκλήθηκαν από την Bruna Chianese, την κόρη του Sergio Bruni «η φωνή της Νάπολης», ο οποίος για την Nataly είναι ο πιο αγαπημένος και εμπνευσμένος Ναπολιτάνος καλλιτέχνης .

Το 2013 η Nataly άρχισε να εργάζεται για το δικό της πρόγραμμα συναυλιών της Ναπολιτάνικης μουσικής, με δικές της διασκευές, και που η πρεμιέρα του θα παρουσιαστεί σύντομα στην Ιερουσαλήμ.
Το ρεπερτόριο της Nataly είναι ποικίλο-και δεν εστιάζεται μόνο στα δημοφιλή πασίγνωστα Ναπολιτάνικα τραγούδια, αλλά προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο τους μεγάλους κρυμμένους μουσικούς θησαυρούς, που 
χρονολογούνται πολύ πριν το 1200, όταν άρχισε η τεκμηρίωση των Ναπολιτάνικων τραγουδιών.
Η Nataly Oryon πιστεύει ότι είναι καθήκον της ως νεαρά καλλιτέχνης να διατηρήσει την παραδοσιακή μουσική, καθώς και να δημιουργήσει νέα αυθεντική μουσική, ενώ αυτή συνθέτει τα δικά της πρωτότυπα φωνητικά και ορχηστρικά κομμάτια, και σύντομα θα ηχογραφήσει το πρώτο της άλμπουμ, με επιρροές από διάφορα στυλ μουσικής, καθώς η ίδια θα γράφει, συνθέτει και θα είναι μουσικός παραγωγός για τον εαυτόν της.
 
Παγκόσμιες Περιοδείες και πρόσθετα έργα:
 
Με την Γλυκερία - Σεπτέμβριος του 2013 – Προσκλήθηκε από την γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Γλυκερία να τραγουδήσει μαζί της στη σκηνή του club Zappa στην Ιερουσαλήμ .

‘’Μεταξύ Ανατολής και Δύσης’’- Μάρτιος του 2013 – Τραγουδώντας Αραβικά και Εβραϊκά τραγούδια με την Εβραιο-Αραβική ορχήστρα, με την σύνθεση και την καθοδήγηση του καθηγητή Taiseer Elias. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Gerard Behar ως τμήμα του Φεστιβάλ Τεχνών της Ιερουσαλήμ.

"Η φωνή μιας γυναίκας " - Μάρτιος του 2012- Τραγουδώντας τα τραγούδια της Mercedes Sosa ως μέρος του αφιερώματος στις μεγάλες διάσημες γυναίκες τραγουδίστριες σε όλο τον κόσμο .

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θέατρο της Ιερουσαλήμ ως τμήμα του Φεστιβάλ Τεχνών της Ιερουσαλήμ.
2011 - μια συναυλία στην ‘Πλατεία Safra’, της Ιερουσαλήμ με το μουσικό Συγκρότημα του Perach Adom φιλοξενώντας Έλληνες μουσικούς : την Σοφία Παπάζογλου (φωνητικά), τον Νίκο Τατασόπουλο (μπουζούκι ) και τον Dasho Kurti (ακορντεόν ), και τον δεξιοτέχνη στο Ισραηλινό μπουζούκι Haim Romano.

Περιοδεία στην Ελλάδα - Οκτώβριος-Νοέμβριος του 2010 - (μαζί με το Συγκρότημα του Perach Adom) «Ελληνόφωνο» Φεστιβάλ στην Κοζάνη, στα κέντρα της Εβραϊκής κοινότητας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στο Ρεμπέτικο κλαμπ 'ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΑ' στην Θεσσαλονίκη, το κλαμπ ‘ Βινύλιο’ στην Αθήνα .

Αθήνα, Ελλάδα - Ιανουάριος του 2008 - Ρεμπετάδικο ‘Ταξίμι’ , Ρεμπετάδικο ‘Κληματαριά’ , με Ισραηλινούς και ντόπιους Έλληνες μουσικούς του Ρεμπέτικου .

Βερολίνο, Γερμανία- Σεπτέμβριος του 2007 στο courage club «Φεστιβάλ Το τέλος του καλοκαιριού» , με τον Yoad Shoshani (ως ντουέτο Unyson) τραγουδώντας παγκόσμια παραδοσιακά τραγούδια στα Εβραϊκά, Αγγλικά, Ελληνικά , Αραβικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά και Ιταλικά .

Κύπρος - Σεπτέμβριος του 2006 - πολλές συναυλίες σε Λάρνακα και την Αγία Νάπα , με τον Γιώργο Μαυρουδή – ένα μπουζουξή από τη Λευκωσία .


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
D-Asimos
D-Asimos
Φραγκοσυριανός Βαγγέλης βουτσίνος Άγγελος

Φραγκοσυριανός Βαγγέλης βουτσίνος Άγγελος
diamantis pappas Production
diamantis pappas Production
MUSICWAVE FESTIVAL 2
MUSICWAVE FESTIVAL 2
Edem

Edem
D-Astixos
D-Astixos
divanis

divanis
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δημήτρης Παπαγεωργίου
Σπυρος Αρματας
Σπυρος Αρματας
ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
αρμενιστης (tracks)
αρμενιστης (tracks)
NBASE

NBASE
Δυβέλος Γιάννης
Δυβέλος Γιάννης
Angelo Giambouras
Angelo Giambouras
Νώντας Μπορμπόκης του Αριστοτέλη
Νώντας Μπορμπόκης του Αριστοτέλη
ENOLA STR8 ::

ENOLA STR8 ::
McDim
McDim
Ελένη Σωφρονίου
Ελένη Σωφρονίου
boutzis gregor
boutzis gregor
adespotoi
adespotoi
Νίκος Ορδουλίδης  www.ordoulidis.gr
Νίκος Ορδουλίδης www.ordoulidis.gr
Σχόλια

Σταύρος Ραγκαβής
Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή της πρόσκλησής μου...
Καταπληκτική φωνή...
Καλή συνέχεια...


Φώτος Χατζηγεωργίου
Thank you for the invitation my Jewish friend. You have a beautiful voice and you choose very nice songs to sing!


AMOKLIVE
Ευχαριστουμε για την αποδοχη!!!zina
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.....ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ....ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ....


VERMEER
...amazing voice...


tzina
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΝΗ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΧΡΟΙΑ.....


ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΦΙΛΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙΣ ΟΜΩΣΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ


τετραδιο με ραγες - Κυριάκος Σάμιος
καλημέρααααα!!!!
 ...καλή σου μέρα!!! Ευχαριστώ για την αποδοχή φιλίας... ευχομαι δημιουργικές στιγμές..χαρά μου να τα λέμε..


S.o.S
tsekare new track
tsekarete new track kai pite thn gnomh sas san ouranos


solist
Εχεις εξαιρετική φωνή ΝΑΤΑΛΥ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!


solist
Εχεις εξαιρετική φωνή ΝΑΤΑΛΥ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!


Άθη Λ.
πολύ αισθαντική η φωνή σου
σωστή τονικά, με όμορφη χροιά..
πολύ γλυκειά! με συνεπήρε όταν την άκουγα.. μπράβο σου!


Δυβέλος Γιάννης
Divelos Music School - Coming Soon

 
 
 
 Edem
Παίρνω το θάρρος να ενημερώσω…(αν θεωρηθεί spam παρακαλώ ας διαγραφεί)
Photobucket


D-Asimos
Το 2009...
να σου φέρει ότι εσύ επιθυμείς! Υγεία, αγάπη κι έμπνευση!! Φιλιά!


www.myspace.con/nostos22


αρμενιστης (tracks)
καλημερα ναταλυ
φανταστικη φωνη καταπληκτικη ερμηνεια πανεμορφο τραγουδι ... μπραβο ναταλυ τα συγχαρητηρια μου... να εχεις μια πανεμορφη κυριακη σου ευχομαι... μπραβο σου.


bro JET & musicStage.gr
"ΝΟΣΤΟΣ"
Καλές γιορτές !!

Photobucket


Χρήστος Σταυρακούδης
.................
φωναρα!!!!!!!!!!!!1
χιλια....μπραβοοο


Dj-C.A.N.
Hi!!!!
Aloz M8s Welcome to my friend list and thnks!!!
(as poyme oti den mporw na grapso ellhnik agr ta grafei 2pla to pliktrologio moy...)