ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΙΜΠΑΣ
Classical / Folk , ΑΘΗΝΑ
1638 plays

8670 επισκέψεις


Μέλος από : 1/2/2009
Τώρα :

Blog


.::.  Βραδιά ποίησης και απαγγελιών «Ελάτε με τρία ποιήματα»
.::.  ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Χορεύοντας με τις νότες»
.::.  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑPhotos


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:  ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΒΑΛΙΤΣΑ"
ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΙΟΣ 2010
ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΙΟΣ 2010
EYA KANELLH STOU ILIOU TA PAIHNIDIA
EYA KANELLH STOU ILIOU TA PAIHNIDIA
Θοδωρήε Καζάκος Μέσα στο όνειρο νεο cd
Θοδωρήε Καζάκος Μέσα στο όνειρο νεο cd
Stella Makri  neo cd single
Stella Makri neo cd single
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΟΥ
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΣΤΑ ΘΕΡΜΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΞΟ ΣΤΑ ΘΕΡΜΙΑ
ΝΥΧΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ 2009
ΝΥΧΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ 2009
ΟΝΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  2007
ΟΝΕΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007
ΑΧ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ
ΑΧ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ
ΕΥΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2008
ΕΥΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 2008
ΕΦΤΑ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΟΣ  2009
ΕΦΤΑ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΗΜΟΣ 2009
ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ
ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗVideos«ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ»
(732 προβολές)


ΕΥΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΙΣ 14-02-2011 ΣΤΙΣ 19:00
(834 προβολές)


ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΥΜΑΑΙ
(1092 προβολές)


ΕΥΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΡΑΤΩ
(873 προβολές)


ΕΥΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ
(957 προβολές)

Εκδηλώσεις


.::. 21/3/2013-Φουαγιέ Θεάτρου Ημέρας
.::. 21/3/2013-Φουαγιέ θελατρου Ημέρας Γεννηματά 20 Μετρό Πανόρμου
.::. 21/3/2012-Ροδάνι Coffee & music bar. Ταχυδρομική διεύθυνση Αγ.Γεωργίου 43 , Χαλάνδρι Τηλ. (210) 6846924.
.::. 10/2/2012-Cabaret Voltaire Μαραθώνος 30 Κεραμεικός, τηλ. 210 52 27 046
.::. 29/5/2011-ΦΟΥΑΓΙΕ ΘΕΑΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 20 ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
.::. 3/12/2010-ΑΘΗΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 20 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ
.::. 22/9/2010-ΘΕΑΤΡΟ ALTERA PARS Meg;aloy Alej;androy 123 Kεραμεικός
.::. 10/9/2010-Restaurant-Cafe Μέδουσα
.::. 20/4/2010-IMAGINE Σπύρου Λέκκα 4 Μαρούσι
.::. 17/3/2010-ΣΠΥΡΟΥ ΛΕΚΚΑ 4 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
.::. 16/2/2010-ΣΥΡΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ


CopyrightsWorld.com

Status: είναι φανατικός Musicwaver1. Πληροφορίες 

2. http://www.youtube.com/user/marinaki53

3. http://www.youtube.com/user/sotiria11111

Ο Νίκος Καρίμπας Γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Ασχολείται από μικρή ηλικία με το λόγο, τη μουσική, το θέατρο και έχει παρουσιάσει δείγματα της δουλειάς του σε πολλές και διαφορετικές μορφές της τέχνης. 

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Άνοιξη (2001), σε μουσική Θανάση Γιοβανάκη και ερμηνευτές τους Γιώτα Χρυσικού, Σωτηρία Ζουρνά , Μανώλη Γρηγορίου.

Τα χρώματα του ουρανού μου (2005), σε μουσική Βαγγέλη Σίμου και ερμηνευτές τον Ηλία Κλωναρίδη και τη Μαρία Σουλτάτου.
Το τελευταίο μου τσιγάρο (2006), σε μουσική Γιώργου Τζωρτζή και ερμηνευτή τον Σταύρο Αβράμογλου.

Όνειρα γυναικών (2007), σε μουσική Βαγγέλη Σίμου και ερμηνεύτριες την Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Λεγάκη, Μαρία Σουλτάτου, Αργυρώ Καπαρού.

Απ΄την αρχή (2007), σε μουσική Αλέξη Παπαδημητρίου, Βαγγέλη Σίμου, ΓιώργουΤζωρτζή, Αντώνη Πολίτη, Νίκου Χριστοδούλου, Πάρη Καμπούρογλου και ερμηνευτές τη Χρυσούλα Σταύρου, τον Ηλία Κλωναρίδη, Αλέξανδρο Χατζή και Θοδωρή Καζάκο.

Σαν τραγούδι παλιό (2008), σε μουσική Χρήστου Γιαννόπουλου, Αντώνη Πολίτη και Γιώργου Τζωρτζή και ερμηνευτές τους Σταύρο Αβράμογλου, Ηλία Κλωναρίδη, Θεοδοσία Στίγκα και Βάσια Ζήλου.

Ανοικτή Ακρόαση (2008), σε μουσική Νίκου Πιτλόγλου και με ερμηνευτές τους: Αργυρώ Καπαρού, Βάσια Ζήλου, Χρυσούλα Σταύρου, Σοφία Εμφιετζή και Γιάννη Λεκόπουλο.

Αχ, καρδιά μου μπορείς (2008), σε μουσική Γιώργου Δεσποτίδη και ερμηνεύτρια τη Μαρία Φωτίου.

Στου ήλιου τα παιχνίδια (2008), σε μουσική Βαγγέλη Σίμου, Γιώργου Δεσποτίδη και Νίκου Παπαδόπουλου και ερμηνεύτρια την Εύα Κανέλλη.

Εφτά φωνές κι ένας καημός (2009), σε μουσική Βαγγέλη Σίμου, Γιώργου Δεσποτίδη, Γιώργου Τζωρτζή, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Αντώνη Πολίτη και ερμηνευτές τους Βασίλη Σκουλά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Θεοδοσία Στίγκα, Πένυ Ξενάκη, Σοφία Παπάζογλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Αρετή Κετιμέ.

Νύχτα Ανώνυμη (2009), σε μουσική Γιώργου Δεσποτίδη, Αντώνη Πολίτη, Νίκου Παπαδόπουλου και Βασιλείας Μπούρα, με ερμηνευτές την Αργυρώ Καπαρού, τη Στέλλα Μακρή και τους Αλέξανδρο Χατζή, Γιάννη Λεκόπουλο και Παύλο Ζησάκο.

Από τη Νάξο στα Θερμιά (2009) σε μουσική Γιάννη Μαχαίρα και ερμηνευτές τον Θοδωρή Καζάκο και την Ειρήνη Ελπιδοφόρου.

Τα λάθη της καρδιάς (2010) σε μουσική Γιάννη Νικολάου, Γιώργου Δεσποτίδη, Σταμάτη Χατζηευσταθίου και Ηλία Χατζόγλου με ερμηνευτή τον Μανώλη Χατζημανώλη.

Μέσα στο όνειρο (2010) σε μουσική Γιώργου Δεσποτίδη, Γιώργου Μπακαλίδη, Νίκου Παπαδόπουλου, Κώστα Νικολόπουλου, αλλά και δική του σε στίχους Νίκου Πολύζου, Βαγγέλη Βουτσίνου και Γιάννη Ξηρομερίτη και ερμηνευτές τον Θοδωρή Καζάκο, τη Σοφία Εμφιετζή και τον Γιώργο Τσαρνά.

Παράξενες Αγάπες (2011) σε μουσική Γιώργου Δεσποτίδη, Νίκου Παπαδόπουλου, Γιάννη Μαχαίρα, Γιώργου Μπακαλίδη, Ηλία Χατζόγλου, Πάρη Καμπούρογλου, Σταύρου Πιτσάνη, αλλά και δική του σε στίχους Νίκου Πολύζου και Βαγγέλη Βουτσίνου και ερμηνευτές τους Σοφία Εμφιετζή, Δημήτρη Γακιόπουλο, Γιώργο Τσαρνά, Θοδωρή Καζάκο, Παύλο Ζησάκο και Νίκο Παπαδόπουλο.

Σ’ ένα ταξίδι (2011), σε μουσική και ερμηνεία Νίκου Παπαδόπουλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν στο σύνολο των παραπάνω δισκογραφικών παραγωγών είχε ο ίδιος την επιμέλεια της παραγωγής.

«Θεατρική παράσταση: Μιλώντας με τη μοναξιά» (2011), Αφηγηματικοί Μονόλογοι. Ηθοποιία - Αφήγηση:Ανδρέας Ζάκας, Νίκος Καρίμπας, Ελένη Δεϊση. Ιδέα - Κείμενα: Νίκος Καρίμπας, Μουσική επιμέλεια τραγουδιών - Video wall: Νίκος Καρίμπας, Χρυσούλα Σταμπέλου, Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζάκας, Νίκος Καρίμπας, Κοστούμια: Νίκος Καρίμπας, Ανδρέας Ζάκας, Κατασκευή σκηνικών: Ανδρέας Ζάκας, Χορογραφία: Σταύρος Καλαματιανός, Μουσική επένδυση κειμένων: Γιώργος Πρινιωτάκης, Αφίσα: Δημήτρης Κατσουλάκος, Φωτογραφίες: Κώστας Παπαγιάννης, (Η φωτογράφηση έγινε στο Θέατρο της Ημέρας), Το έργο: Τέσσερα αφηγηματικά κείμενα με τη μορφή εσωτερικών μονολόγων, δύο άντρες και μια γυναίκα μάς περιγράφουν μικρές καθημερινές στιγμές της ζωής μας. Γρήγορες εναλλαγές εικόνων, όνειρα, πόνοι, ελπίδες, χαμένες αγάπες, αναμνήσεις ζωής, ένα δάκρυ. Εφτά φωνές καρδιάς, ως συνδετικός κρίκος των αφηγήσεων, σε μια πόλη μεταλλαγμένη, ψάχνουν να βρουν καταφύγιο σε μια απατηλή ζωή που τους οδήγησε η αγάπη, η ανάγκη και η λύπη. Συμμετέχουν οι φωνές των: Friederike Steudel, Πόπης Αστεριάδη, Μανώλη Χατζημανώλη, Μαρίας Φωτίου, Εύας Κανέλλη, Στέλλας Μακρή και Δημήτρη Γακιόπουλου. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου 2011 στο Θέατρο της Ημέρας και στις 09/01/2012 παρουσιάστηκε στο Θέατρο Ακτίς Αελίου στην Θεσσαλονίκη. Η παράσταση κυκλοφόρησε και σε cd.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ποιήματα, στίχοι και πεζά έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά Δίφωνο τ.118, Έκφραση τόμος 16-17 και 18-19, Μουσών Μέλαθρον τ.Γ’, 2007 καθώς και στις ανθολογίες Πόλεμος και Ειρήνη εκδ. Υδρόγειος, Οι ποιητές γιορτάζουν την άνοιξη εκδ. Υδρόγειος, Ανθολογία 48 Βραβευμένων Ποιητών, εκδ.Μαίανδρος, ενώ από τις εκδόσεις Δωρικός έχει κυκλοφορήσει και η αυτοτελής ποιητική του συλλογή με τίτλο Ξεκινώντας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Το 2005 βραβεύτηκε με το 2ο και 3ο Βραβείο Στίχου , το 2006 με το 1ο και 2ο Βραβείο Στίχου και το 2008 με το 2ο και 3ο Βραβείο Στίχου στους διεθνείς ποιητικούς διαγωνισμούς που διοργανώθηκαν από το Ωδείο Φουντούλη. Το 2008 του απονεμήθηκε το Βραβείο «Κώστα Βίρβου» για τον στίχο του Προσποιούμαι σε μουσική Γιώργου Τζωρτζή και ερμηνεία Σταύρου Αβράμογλου στο πλαίσιο του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Λαϊκού Τραγουδιού «Τσιτσάνεια».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Έχει επιμεληθεί μουσικές παραστάσεις σε θέατρα, μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους, όπως στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου με ερμηνευτές τον Θοδωρή Καζάκο και τη Στέλλα Μακρή, στη μουσική σκηνή Imagine με ερμηνεύτριες τη Στέλλα Μακρή και την Εύα Κανέλλη, στο Θέατρο της Ημέρας με την Εύα Κανέλλη, στις μουσικές σκηνές Art Gallery café και Πλατώ με τον Θοδωρή Καζάκο, στο λιμανάκι του Βαθιού στη Σίφνο με τη Στέλλα Μακρή, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θρακομακεδόνων με την Εύα Κανέλλη κ.ά.

ΘΕΑΤΡΟ
Ανέλαβε τη σκηνοθεσία και την αφήγηση στη μουσικοθεατρική παράσταση Η Βαλίτσα που παρουσιάστηκε στο θέατρο Altera Pars, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Νύχτες Nova Pars 4 και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Θέατρο της Ημέρας και στο Θέατρο Σοφούλη. Επίσης συμμετείχε στη μουσική παράσταση Τραγουδώντας την αγάπη που παρουσιάστηκε στο Θέατρο της Ημέρας. Τέλος συμμετείχε στη Στουτγάρδη στο Θέατρο Friedenau παρουσιάζοντας αποσπάσματα από το έργο του Νίκου Γκάτσου Αμοργός στο πλαίσιο της μουσικοποιητικής παράστασης Από τη Σμύρνη έως το σήμερα. 
Συμμετείχε με το ποίημά «Πρώτη ανάγνωση» στην εκδήλωση «Ελάτε με ένα ποίημα» αφιερωμένη στον Μιγκέλ Ερνάτεθ που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2011 (Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης) στο Bar16 στη Σταυρούπολη (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κανάρη 1, πλατεία Τερψιθέας.

Αυτό τον καιρό ασχολείται με το κανούριο θεατρικό του έργο με τίτλο : «Αυτός και Εκείνος: Εξάρτηση», όπου σύντομα θα ανεβεί στο Θέατρο, όπου ο ίδιος έχει την ιδέα των κειμένων και την μουσική επιμέλεια. Πληροφορίες σύντομα.


Top followers


Φραγκοσυριανός Βαγγέλης βουτσίνος Άγγελος
Φραγκοσυριανός Βαγγέλης βουτσίνος Άγγελος
Ν Ι Κ
Ν Ι Κ
Vassileia
Vassileia
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ
Γιάννης Λεκόπουλος

Γιάννης Λεκόπουλος
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
adri  στεφόπουλος
adri στεφόπουλος
jimtan
jimtan
Yποδιοικητής Χρήστος
Yποδιοικητής Χρήστος
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Θεοδώρα Μονεμβασίτη
Ανδρονίκου
Ανδρονίκου
Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Αναστασία Β.
Αναστασία Β.
stathis
stathis
alisan74
alisan74
ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Λευτέρης Μιχαήλ

Λευτέρης Μιχαήλ
giagkos-antonis (πρώην:miltos)
giagkos-antonis (πρώην:miltos)
ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
augoustis
augoustis
Alexandrakis Dimitris
Alexandrakis Dimitris
βασιλης γιαννοπουλος...
βασιλης γιαννοπουλος...


ΣχόλιαΤο μέλος δεν επιθυμεί την δημοσιοποίηση των σχολίων που δέχεται!