24 ΓΡΑΜΜΕΣ
Alternative Rock / Rock , ΚΑΛΑΜΑΤΑ

WWW.MUSICWAVE.GR/24GRAMMES


82 plays

2865 επισκέψεις


Μέλος από : 19/6/2011
Websites :
YouTube 
Τώρα :

Blog


Δεν υπάρχουν posts!Photos


24 grammes 2
24 grammes 2
24 grammes 1
24 grammes 1


CopyrightsWorld.com

Status: gia na doume..Είμαστε οι "24 Γραμμές". Είμαστε ένα εξαμελές συγκρότημα που παίζουμε ελληνικό rock-alternative με διαφορετικές μουσικές επιρροές πάνω στη μουσική, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Από blues, jazz και funk μέχρι pop, punk, alternative, hard rock και metal. Κοινός στόχος μας είναι η δημιουργία κάτι νέου, κάτι διαφορετικού, κάτι εναλλακτικού στο ελληνικό μουσικό γίγνεσθαι χωρίς να ανατρέψουμε αλλά να συμπληρώσουμε την ελληνική ροκ με νέα στοιχεία. Κοινή μας αγάπη, η μουσική όχι μόνο ως τρόπος έκφρασης, ως μέσο εκτόνωσης αλλά ως προέκταση του εαυτού μας.
  Έτσι λοιπόν, στα τραγούδια μας επιδίωξή μας είναι να συγκεράσουμε όλα αυτά τα στοιχεία με ένα αρμονικό δέσιμο μελωδίας και στίχων. Τραγούδια που μιλούν για όλους τους προβληματισμούς του ανθρώπου, τις κλασσικές και ιδανικές αξίες της αγάπης και της χαράς αλλά και της σύκρουσης του "θέλω" με το "πρέπει" καθώς και γενικότερα τα αδιέξοδα της ζωής.
  Είμαστε μια παρέα φίλων και μουσικών, συνεργατών και συνοδοιπόρων. Ελπίζουμε να ταξιδέψετε μαζί μας στον κόσμο που έχουμε φτιάξει.
  Καλή ακρόαση και καλό ταξίδι!

       24 Γραμμές


Top followers


Musicwave Help Center
Musicwave Help Center
Χριστίνα Νιώτη/stixoi
Χριστίνα Νιώτη/stixoi
Μadlin

Μadlin
rita
rita
Dimitris Skoufas
Dimitris Skoufas
Σχόλια

Μadlin
καλή αρχή παιδιά στην παρέα μας!!!Άκουσα το τραγούδι και το βρίσκω καταπληκτικό....ανεβάστε κι άλλα....