Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ


29/12/2009 4:31:00 μμ
1611 προβολές

Περιγραφή:
Tags:


Τυχαία Videos

Σχόλια

ΝΙΚΜΕΡ έγραψε την 11/2/2010 1:34:00 μμ:
Απολυτίκιο. Ήχος γ'. Θείας πίστεως.
Δώρον ένθεον, ηγιασμένον, Θεώ ήνεγκας, την βιοτήν σου, Θεοδώρα Οσία πανεύφημε, της μετανοίας το πυρ γαρ εμφαίνουσα, μέσον ανδρών φιλοσόφως διέλαμψας, όθεν πρέσβευε, απαύστως τω σε δοξάσαντι, δωρήσασθαι ημίν το μέγα έλεος.

Κοντάκιον. Ήχος α’. Χορός, Αγγελικός.
Την νύκτα των παθών, εκφυγούσα θεόφρον, προσήλθες νοητώς, τω Ηλίω της δόξης, ασκήσει νεκρώσασα, της σαρκός τα σκιρτήματα, όθεν γέγονας, υπογραμμός μοναζόντων, και ανόρθωσις, των πεπτωκότων εν βίω, διό σε γεραίρομεν.Σου χω κι αλλο τέτοιο "θαύμα" αν σου αρεσουν τα δέντρα πάνω στις Εκκλησίες. Εχω δει ένα πλατάνι πάνω σε μια εκκλησία στην Σαμαρίνα και έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στην Κρήτη (δεν θυμάμαι το μέρος που μου είχαν πεί).
Το θάυμα αυτό μάλλον είναι promotion του Θεούλη γιατι φαίνεται να "πιάνει" σαν αξιοπερίεργο.Είναι δύσκολο να εξηγηθεί γιατί στατικά το εκκλησάκι δεν είναι σταθερό και επειδή τα δέντρα είναι ψηλά σίγουρα και οι ανέμοι επιβαρύνουν την κατάσταση.Αλλά δεν είναι και απίθανο τα δέντρα απο μόνα τους( και λόγω της θέσης που έχουν) να δημιουργούν εκεί που πρέπει κέντρο βάρους.
Αυτό όμως είτε το δώ είτε όχι,είτε είναι θαύμα είτε όχι,δεν με κάνει καλύτερο άνθρωπο.Ισα-ισα που το αξιοπερίργο εκκλησάκι μερικοί μπορεί να το εκμεταλεύονται για να βγάλουν φράγκα..
Τα θαύματα "πουλάνε" γενικώς!


nikmer


Video posts από nikmer