Fearless Bird

14/11/2012 8:38:00 πμ
1334 προβολές

Το "Fearless Bird" είναι το 2ο κομμάτι το οποίο ανήκει στον κύκλο τραγουδιών του Kostika Çollaku για επιλεγμένους σολίστες.

Σόλο Σοπράνο: Μαρία Ταξίδου
Σκίτσα: Ιφιγένεια Μαυρίδου
Σύνθεση, Στίχοι και Πιάνο: Kostika Çollaku

As we suffer the absence of light,
in the darkness devided we stand.
Our life like a long dark tunnel
is waiting for us to be crossed.

Fly my fearless bird,
go to the other side
and then fly back
to tell me what you saw.

I have lost my faith,
for the answer and light.
My years of longing are over though,
I see a white spot in the sky.

Come to me my bird
and give me hope.
You look so calm,
but why are you bleeding? 

Η ηχογράφηση έγινε στις 8 Νοεμβρίου στα στούντιο "Polytropon", Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: George Iliopoulos, Rainbow Studios


Τυχαία Videos

Δεν υπάρχουν καταχωρημένα σχόλια!

Kostika Collaku

Video posts από Kostika Collaku

Fearless Bird
14/11/2012 8:38:00 πμ
(1334 προβολές)

Πικραλίδα - Kostika Çollaku (Trailer)
9/6/2012 8:59:00 μμ
(1403 προβολές)

Ange - Kostika Collaku
17/7/2011 8:00:00 μμ
(1398 προβολές)

Breathe - Kostika Collaku
11/7/2010 5:23:00 μμ
(1549 προβολές)

4.''Goodnight Mr. Renfield'' [Live] - Kostika Collaku
5/5/2010 10:32:00 μμ
(1586 προβολές)

Kostika Collaku plays Opening by Philip Glass
3/1/2010 1:19:00 πμ
(964 προβολές)

Old Photographies - Kostika Collaku
3/1/2010 1:12:00 πμ
(878 προβολές)

Kiwi - Kostika Collaku
3/1/2010 1:07:00 πμ
(929 προβολές)