Εμπόλεμη ζώνη η Ελλάδα.

6/6/2012 3:24:00 μμ
485 Προβολές


Εμπόλεμη ζώνη η Ελλάδα και ιδίως η Αθήνα...!!!

Τελευταία βλέπουμε την χώρα μας να βρίσκεται σε μιά άτυπη εμπόλεμη κατάσταση. Βλέπουμε δολοφονίες Ελλήνων πολιτών για μια κάμερα, ένοπλες ληστείες και απαγωγές πολιτών και τελευταία κλοπές αυτοκινήτων που οι δράστες δεν διστάζουν να σκοτώσουν όποιον τους σταθεί εμπόδιο. 

Το κοινό όλων αυτών των εγκλημάτων είναι ότι γίνονται από αλλοδαπούς που έχουν εισέλθει παρανόμως στην χώρα. Βλέπουμε ότι καθημερινά οι Έλληνες πολίτες δέχονται επιθέσεις από λαθρομετανάστες, συνήθως θα λέγαμε ερασιτέχνες κακοποιούς, που λόγω της διάλυσης της χώρας βρίσκονται εδώ χωρίς χαρτιά, χωρίς κανένας να τους ξέρει, και δρούν με κανόνες άγριας δύσης. Δεν διαστάζουν να σκοτώσουν για μια κάμερα, ή για ένα σκύλο που τους γαύγιζε όπως τελευταία στην Πάτρα με την δολοφονία του 30χρονου Αθ. Λαζανά. Μπαίνουν σε σπίτια ηλικιωμέων τους βασανίζουν και τους σκοτώνουν για να πάρουν λιγοστά ευρώ. ¨Εχουμε μια νέα επέλαση βαρβάρων μετά από πολλούς αιώνες στην ιστορία μας. 

Η Αστυνομία τι κάνει; Προφυλάσσει τους λαθρομετανάστες από την οργή των κατοίκων ενώ οι πολίτες βρίσκονται στο έλεος των λαθρομεταναστών. Και βέβαια τι μπορεί να κάνει; Θα πρέπει όλοι να έχουμε ένα σωματοφύλακα όταν κυκλοφορούμε σε κάποιες περιοχές ή να είμαστε οπλισμένοι. Στην περίπτωση δε που ένας πολίτης αμυνόμενος σκοτώσει κάποιον λαθρομετανάστη διασύρεται στα δικαστήρια... 

Η άλλη κατηγορία είναι οι καλά οργανωμένοι κακοποιοί του πρώην ανατολικού μλόκ που δεν διστάζουν να σκοτώσουν εν ψυχρώ ακόμα και αστυνομικούς. Τέτοιο παράδειγμα ήταν το προχθεσινό που στην προσπάθειά τους να κλέψουν ένα αυτοκίνητο ευτελούς αξίας πυροβόλησαν δύο αδέλφια από τα οποία ο ένας πέθανε και ο άλλος χαροπαλεύει. Το σημαντικό ότι το ορμητήριο των ενόπλων αυτών κακοποιών είναι το "άσυλο" της Πανεπιστημιούπολης. Βλέπουμε δηλαδή ότι τα ανώτατα ιδρύματα που σκοπός τους είναι να αναπτύσσουν την παιδεία και την επιστήμη, με την ανοχή πολιτικών, νόμων και διοικήσεων γίνονται ορμητήρια ενόπλων κακοποιών, τρομοκρατών και αναρχικών. 

Οι κακοποιοί αυτοί και να συλληφθούν με τον νέο νόμο του ΠΑΣΟΚ για τις φυλακές, βγαίνουν μετά από 10 χρόνια αν έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και συνεχίζουν το έργο τους γιατί οι φυλακές έχουν γεμίσει με αλλοδαπούς κακοποιούς. Πως θα προστατευτεί ο πολίτης; Πώς πρέπει να αντιδράσει αν του κλέβουν το αυτοκίνητο; Να δώσει τα κλειδιά; Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια εμπόλεμη ζώνη και οι πολίτες θα αναγκαστούν να οπλιστούν νόμιμα ή παράνομα (αν η πολιτεία δεν αλλάξει το νόμο περί οπλοφορίας) και θα φτάσουμε σε φαινόμενα άγριας δύσης όπου θα πυροβολούμε πρώτα και μετά θα κάνουμε ερωτήσεις. Πρέπει το κράτος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα πριν είναι πολύ αργά. Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με αύξηση της αστυνόμευσης παρά με απομάκρυνση όλων των λαθρομεταναστών από την χώρα τώρα πρίν πάρουν ιθαγένεια με τον ανθελληνικό και προδοτικό νόμο του ΠΑΣΟΚ και του Ραγκούση. 

Το φαινόμενο μπορούμε να το παρομοιάσουμε με το πρόβλημα της παράνομης δόμησης. Μέσα σε λίγα χρόνια η Αθήνα μεταβλήθηκε στην χειρότερη πόλη της Ευρώπης με την παράνομη δόμηση, χωρίς πάρκα, πράσινο και πλατείες. Το πρόβλημα το κράτος δεν το έλυσε στην αρχή οπότε τώρα αναγκάζεται απλώς να νομιμοποιήσει όλα αυτά τα κτίσματα εισπράττοντας σαν νταβατζής ένα πρόστιμο. Το ίδιο θα γίνει και με την λαθρομετανάστευση. Όπως η Αθήνα κατάντησε πόλη μπετόν έτσι και η χώρα θα μετατραπεί σε μια χαβούζα λαθρομεταναστών που μετά από λίγα χρόνια αυτό που θα γίνει είναι η αναγκαστική νομιμοποίηση. 

Το κυριότερο πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι το οικονομικό, το οποίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορεί να αντιμετωπισθεί, αλλά το μεταναστευτικό το οποίο είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να αφανίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες... thermopilai.org

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/blog-post_6773.html#ixzz1wuxYJTKF
ΝΙΚΜΕΡ


Posts

ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!
25/12/2012 2:07:00 μμ
856 προβολές

Ο ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ!
13/11/2012 10:28:00 μμ
837 προβολές

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!
13/10/2012 1:48:00 μμ
832 προβολές

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής..
28/9/2012 4:13:00 μμ
754 προβολές

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ !
21/9/2012 1:04:00 μμ
657 προβολές

Καταγγελία - σοκ εκπαιδευτικού: ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ!
8/7/2012 12:52:00 πμ
532 προβολές

Αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση μέρα μεσημέρι από αφρικανούς λαθρομετανάστες σε τυφλή γυναίκα!
22/6/2012 1:45:00 μμ
566 προβολές

Εμπόλεμη ζώνη η Ελλάδα.
6/6/2012 3:24:00 μμ
485 προβολές