3 χρόνια πριν · Musicwave Blog · 1019 views

Καλώς ορίσατε στην νέα εμπειρία Musicwave.

Musicwave 20
Καλώς ορίσατε στην νέα εμπειρία Musicwave.

Όλα ξεκίνησαν 6 Σεπτεμβρίου του 2001 από ένα μικρό γραφειάκι στο πλυσταριό του πατρικού μου. Τον ερχόμενο Σεπτέμβρη κλείνουμε 20 χρόνια στον αέρα μαζί σας. Δεν είναι και λίγα. Ζωή ολόκληρη.


Περάσαμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Πρακτικά μεγαλώσαμε μαζί με το Musicwave. Εγώ σίγουρα.
Υπέροχες στιγμές, αλλά και στιγμές με εντάσεις. Όπως κάθε σπίτι. Γιατί το musicwave δημιουργήθηκε με σκοπό να φιλοξενήσει όνειρα και δημιουργία. Και μας αγαλιάσατε από την πρώτη στιγμή πολύ θερμά. Και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.


Η εποχή των Social
Και μετά ήρθε το Facebook και χαθήκαμε λίγο. Η μάλλον αποσυντονιστήκαμε. Και το Facebook γιγαντώθηκε και μπήκαν όλοι μέσα. Αλλά πάντα εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε την ανάγκη για την δική μας γωνιά. Το δικό μας σπίτι. Αυτό μας μεταφέρατε πάντα στα μηνύματα σας.


Έτσι σήμερα, λίγο πριν την 20η μας επέτειο επιστρέφουμε. Και μάλιστα επιστρέφουμε δυνατότεροι από ποτέ. Το νέο Musicwave είναι εδώ με ένα σωρό νέες δυνατότητες, αλλά κρατώντας την παλιά παρεΐστικη του ατμόσφαιρα.


Δώστε λίγο χρόνο να μάθετε τα νέα κατατόπια, και θα δείτε πως η νέα πλατφόρμα μας είναι πραγματικά αυτό που όλοι μας χρειαζόμασταν.


Γιατί ο στόχος παραμένει ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια.


Θέλουμε να είμαστε το μέρους που τα όνειρα και η δημιουργία συναντιόνται και επικοινωνούνται με τον κόσμο.
Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ωριμότεροι, σοφότεροι αλλά ακόμα με το παιδικό βλέμμα στα μάτια.


Καλώς ορίσατε λοιπόν στο νέο Musicwave 2020.


Σας ευχαριστούμε για όλα.


Συνεχίζουμε.


Γιώργος

4 comments

 • Μadlin

  είμαι vip μέλος από τους παλαιότερους μέσα στο musiceave, ωραία η εξέληξη και η αναβάθμιση αλλά γιατί χάθηκαν τα περισσότερα στιχογραφήματα τα οποία είχα αποθηκευμένα και τώρα βλέπω πως είναι μετρημένα στα δάχτυλα ό,τι εμφανίζεται στην σελίδα μου. 100 διαφορετικούς στίχους πώς θα μπορέσω να τους βρω εφόσον τα αλλάξατε όλα????

  1613306134
 • Erlich Bachman

  looks awesome
  ! ❤️❤️❤️

  1600586507
 • KonstantinosK

  👊👊👊👊👊

  1600415182
:
/ :

Queue

Clear