3 χρόνια πριν · Musicwave Blog · 841 views

Musicwave20 - Ότι πρέπει να ξέρεις.

Το Musicwave ανανεώθηκε για τα καλά. Πάμε να δούμε τι νέο φέρνει η ολοκαίνουργια Musicwave εμπειρία.
Musicwave20 - Ότι πρέπει να ξέρεις.

*Νέο design*
Αλλάξαμε τα πάντα. Ήρθαμε στο σήμερα και σας προσφέρουμε την γνωστή παρεΐστικη εμπειρία με εργαλεία και εικόνα όμως του 2020. Τίποτα λιγότερα από ότι σας αξίζει δηλαδή.
Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας. Δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα που θα κάνει την διαφορά. Ακουστε μουσική ενώ συνεχίζεται την πλοήγηση σας από σελίδα σε σελίδα. Δημιουργήστε όσα playlists θέλετε και ακούστε τα αγαπημένα σας tracks ξανά και ξανά.


*Day / night mode*
Όλη η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί σε δυο modes. Dark & Light ή όπως τα λέμε Night ή Day mode. Ότι και αν προτιμήσετε θα το αγαπήσετε. 


*Mobile / Tablet friendly*
Από υπολογιστή, ταμπλέτα ή και κινητό η εμπειρία είναι το ίδιο μοναδική. Η νέα μας πλατφόρμα προσαρμόζετε σε κάθε οθόνη.


*Όλα σε ένα προφιλ*
Εκτός από την αισθητική αλλαγή την οποία θα αγαπήσετε, τα προφίλ άλλαξαν και σε λειτουργίες. Οι καλλιτέχνες και οι μπάντες μπορούν να καταχωρούν και στιχουργικές δημιουργίες ενώ και οι στιχουργοί μπορούν να ανεβάζουν και μελοποιημένα στιχουργικά τους δείγματα. Πλέον το προφίλ σας μπορεί να φιλοξενεί τα πάντα.


*Χωρίς όρια*
Ανεβάστε απεριόριστες δημιουργίες χωρίς κανένα περιορισμό στο προφίλ σας. Όλα σας τα τραγούδια, οι στίχοι, οι φωτογραφίες σας. Όλα σε ένα προφίλ για να μπορείτε να δίνεται την πιο ολοκληρωμένη εικόνα στους θαυμαστές σας.


*Οι playlists*
Φτιάξτε όσες playlists θες για να καταχωρείς τα τραγούδια που σου αρέσουν. Καντες public για να μπορούν όλοι να τις ακούν ή μοιράσουν τες ολόκληρες στα social. Πλέον οι δημιουργίες σας μπορούν τα ταξιδέψουν παντού.


*Discover Musicwave*
Εδώ θα μπορείς να βλέπεις κάθε εβδομάδα τι συμβαίνει στην κοινότητα. Ποια tracks και ποια lyrics ήταν δημοφιλή αλλά και να δέχεσαι προτάσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου. Ανακάλυψε τα επόμενα μεγάλα hits.


*Statistics*
Ξέρουμε πως θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τις δημιουργίες σας. Σας ετοιμάσατε ένα dashboard λοιπόν με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για όλες σας τις αναρτήσεις. Δείτε πόσοι άκουσαν τα τραγούδια σας ή διάβασαν τους στίχους σας, συνολικά αλλά και ανά δημιουργία και φυσικά σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή και μηνιαία βάση. Δείτε ακόμα ποιες δημιουργίες σας προκάλεσαν τα περισσότερα σχόλια, likes ή μπήκαν σε playlists θαυμαστών σας. 


Και άλλα πολλά που θα ανακαλύψετε μόνοι σας.. :)


  


*Σημείωση*
Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της νέας πλατφόρμας είναι έτοιμο και στην διάθεση σας, υπάρχουν μικρά features τα οποία υλοποιούμε ακόμα και δεδομένα τα οποία μεταφέρουμε στην νέα πλατφόρμα μας από την προηγούμενη. Παράλληλα θα υπάρξουν σίγουρα και μικρά τεχνικά θέματα που θα διορθωθούν. Βοηθήστε μας επικοινωνώντας μαζί μας αν εντοπίσετε κάτι.

1 comments

:
/ :

Queue

Clear